Home Verenigingen

VV De Kraonkelaere

De Vastelaovend zaog d’r aafgelaupe seizoen heël ângers oet dan wie normaal. Veer zeen momenteel al weer drök bezig mit de veurbereidinge veur ‘t kómmend seizoen en haupe dan weer ouwerwèts väöl veur ederein te organiseren. Veer zeen ós gaer.

Hauwt ósse website en Facebookpagina in de gate veur ‘t lètste nuutjs.

Blief gezondj en hauwt vol!

Website

Dansmariekes

Drie geweldige groepen die mit elk optreje weer knalle en ederein inne lach op ‘t gezich bringe.

De Dansmariekes bestaonde oet de Senioren, de Junioren en de Minioren, waere edere waek opnuuj getraind door Astrid.

Höb geer interesse in ein of meerdere geweldige optréjes van deze toppers op uch evenement?

Nöm dan aeve contact op via de mail: [email protected]

Dart en Biljart vereniging de Reunie

Dart en Biljart vereniging De Reunie (afgekort d.b.v. De Reunie), is een groeiende vereniging met ruim 60 leden. Hiervan spelen de meeste leden in teamverband. Wij zijn gehuisvest in het Reunie gebouw aan de Wilhelminastraat te Geleen.


Wij zijn in het bezit van 7 dartbanen in de kleine zaal, 8 dartbanen in de grote zaal en 3 pool biljarttafels waarop teams wekelijks hun wedstrijden spelen. Ons doel is de mogelijkheid bieden voor het beoefenen en bevorderen van de dart- en biljartsport. Ook het organiseren van of het deelnemen aan competities, toernooien en rankings.


Of je nu een beginnende op ervaren speler bent, niets is leuker dan spelen in teamverband. Samen met je vrienden, familie of collega’s meedoen aan een competitie. Wekelijks ga je de strijd aan met andere teams en strijd je op de titel van de dart of biljartbond.


Op dit moment hebben we nog plek voor nieuwe of bestaande teams, onze speeldagen zijn elke doordeweekse dag m.u.v. maandag en dinsdag i.v.m. sluitingsdag van het Reunie gebouw.

website

Wijkplatform Geleen

Myouthic

Bij Myouthic kun je je muzikale talent op heel veel verschillende manieren ontdekken en ontwikkelen. Dat kan met lessen op een zelfgekozen instrument, maar ook met een algemene muzikale groepsles zodat je de basis van muziek en noten lezen onder de knie krijgt.​​

Website

Gospelkoor en band

Gospelkoor en band, dat Soul en Gospelliedjes zingt met een positieve, swingende vibe.

Tavares, O'Jays, Michael Jackson, Oslo Gospel Choir.


​Meer informatie mail:  [email protected]​​

Repetities

Zit jij in een band en zoek je nog een repetitieruimte. Dit is mogelijk in het Reunie gebouw.

Voor aanmelding of vragen kun u mailen naar [email protected]​​